Автоновини

BMW показала новий кросовер X7 на відео

Фото: BMW

Компанія BMW опублікувала тизерний відеоролик, на якому показаний великий кросовер X7 в ході дорожніх випробувань. Автомобіль можна побачити в ході поїздок по засніженій трасі, в горах і пустелі. Новинка отримає дизайн в стилі прототипу Concept X7 iPerformance, який був представлений на торішньому автосалоні у Франкфурті.

Від молодших кросоверів BMW (X5 і X6) новий X7 буде відрізнятися, в першу чергу, трирядним салоном, в якому можуть розміститися шість чоловік – по двоє в кожному ряду. Великий кросовер побудують на модульній архітектурі CLAR, що дебютувала на флагманському седані 7-Series нового покоління. З цієї ж моделлю у X7 будуть загальні дизельні і бензинові мотори, включаючи найпотужніший в лінійці V12.

Крім цього, автомобіль отримає гібридну модифікацію з силовою установкою від X5 xDrive40e сумарною віддачею 313 к.с. Повнопривідна трансмісія – система xDrive останнього покоління.

Дата прем’єри новинки поки тримається в секреті. За даними Motor1, дебют машини може відбутися вже на автосалоні в Лос-Анджелесі цієї осені. Машину будуть збирати на американському заводі BMW в Південній Кароліні, де вже випускаються X3, X4, X5 і X6 для місцевого і багатьох експортних ринків.

Основними конкурентами новики стануть Range Rover, Mercedes-Benz GLS, Audi Q7 і Cadillac Escalade. Ціни на машину можуть скласти близько 130 тис. євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook