Автоновини

Відео: спільний суперкар Nissan і Italdesign вперше вивели на трек

Фото: Nissan

Компанія Nissan опублікувала відео, в якому вперше показаний заїзд по гоночній трасі суперкара GT-R50, розробленого спільними зусиллями c кузовним ательє Italdesign. Автомобіль проїхав по бельгійському треку Спа-Франкоршам.

Суперкар був створений на честь 50-річного ювілею моделі GT-R (раніше випускався під назвою Skyline GT-R). Від стандартного автомобіля новинка відрізняється унікальним кузовом з подовженим капотом, зміненими повітрозабірниками і іншою оптикою.

Nissan GT-R50 оснастили модернізованим 3,8-літровим твін-турбо агрегатом V6, що видає 720 к.с. 780 Нм крутного моменту – на 65 сил і 87 Нм більше віддачі мотора звичайного GT-R. У двигуні застосували збільшені турбіни, посилений колінчастий вал, шатуни і поршні, а також модернізовані масляні форсунки. Плюс до всього, інженери модернізували систему уприскування, а також впуск і випуск.

Ціни на ексклюзивний суперкар, тираж якого обмежать 50 екземплярами, стартують з позначки 1,05 млн євро. Це приблизно в шість разів дорожче стандартного Nissan GT-R Nismo.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook