Автоновини

Відроджена Toyota Supra отримала камуфляж від військового лінкора

Фото: Toyota

У компанії Toyota розповіли про незвичайний камуфляж, під яким ховається відроджена Supra на численних тизерних зображеннях і відео. Як пояснили в прес-службі, схожий візерунок використовувався на лінкорах, що приймали участь у Першій світовій війні. Такий камуфляж дозволяє приховати справжні розміри і форми об’єкта на відстані.

Крім цього, прототип майбутнього спорткара прикрасили елементи лівреї гоночних автомобілів підрозділу Toyota Gazoo Racing. Також на машині можна розглянути напис A90, що є індексом відродженої Supra. Незвичайний камуфляж отримав схвалення у керівництва компанії, а також у головного інженера Toyota Тетсуя Тада.

Прототип Toyota Supra вперше показали на Фестивалі швидкості в британському Гудвуді. Автомобіль влаштував демонстративний заїзд в рамках мотор-шоу, проте як і раніше носив камуфляж. У модельній лінійці японського бренду автомобіль займе щабель вище GT86 і стане новим флагманським купе японської компанії.

Нова Supra отримає рядний шестициліндровий двигун, передньомоторну компоновку і привід на задні колеса. За попередніми даними, мова йде про агрегат BMW, який буде розвивати близько 340 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Купе зможе прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за 4,5 сек.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook