Автоновини Військова техніка

Військові отримали тягач артилерійських систем марки КрАЗ

Авторемонтники Южно-Українського енергокомплексу після ремонту передали військовим чергову техніку – бойовий тягач артилерійських систем марки КрАЗ. Відновлення автомобіля для артилерійського дивізіону військової частини А1619 виконувалося силами волонтерів на базі автотранспортного господарства (АТГ) ВП ЮУАЕС, пише Mayu-pravo.

За 9 місяців бойовій машині був виконаний ремонт вузлів, агрегатів і облицювання, на що витрачено близько 47 тисяч гривень з коштів благодійного фонду. «З авторемонтниками Южно-Українського енергокомплексу співпрацюємо вперше. З мережі інтернет дізналися, що тут є базові можливості для ремонту такої техніки і роботою, звичайно, залишилися задоволені, – зазначає командир артилерійського дивізіону в/ч А1619 майор Василь Ягуткін. – Відновлення тягача було ускладнене тим, що це машини нового покоління, які надійшли на озброєння Збройних Сил України нещодавно. Їхній ремонт проводиться дуже важко, оскільки деталі у них специфічні і в доступному продажі відсутні. Висловлюю величезну подяку всім причетним до відновлення техніки. Їм довелося багато переробляти, оновлювати та вишукувати»

«Ремонт машини був складний, тому й тривав так довго, – розповідає подробиці директор АТГ ВП ЮУАЕС Петро Форостяний. – Віднайти запчастини для неї було дуже важко – дещо замовляли на заводі, дещо виготовляли власними силами. Досвід у наших волонтерів уже великий – за роки війни було відновлено і повернуто на бойові позиції більше ста одиниць техніки, ще чотири – в боксах АТГ чекають своєї черги.

Вітаючи волонтерів і військових, які приїхали за відремонтованою технікою, генеральний директор ВП ЮУАЕС Володимир Лісніченко підкреслив, що колектив автотранспортного господарства давно відомий своїми добрими справами. «Те, що ви зробили за роки війни для нашої армії та для того, щоб воїни впевнено почувалися на бойових позиціях, добре всім відомо. Ваш колектив є форпостом усіх благодійних справ. І передавати відновлену техніку військовим стало вже доброю традицією. Я вважаю, що поки на сході України йде війна, давайте називати речі своїми іменами, ми продовжуватимемо надавати допомогу нашим воїнам у боротьбі за територіальну цілісність України», – резюмував очільник Южно-Українського енергокомплексу.

Від імені командування військової частини А1619 за підтримку військових, чітку громадянську позицію, за особистий приклад честі, доблесті та гідності генеральному директору ВП ЮУАЕС Володимиру Лісніченку, директору АТГ Петру Форостяному, шістьом волонтерам і колективу автотранспортного господарства командир артилерійського дивізіону передав Подяки та пам’ятні подарунки. Подарували бійці й свій прапор, поповнивши колекцію автотранспортного господарства, в якій зберігаються стяги всіх військових частин, кому ремонтники надавали допомогу у відновленні техніки за всі роки бойових дій на сході країни

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook