Автоновини

Porsche назвала характеристики першого серійного електрокара

Фото: Porsche

Компанія Porsche назвала основні технічні характеристики свого першого серійного електрокара, який отримає назву Taycan. Серійний випуск автомобіля почнеться в 2019 році.

Porsche Taycan оснастять двома електричними моторами (на передній і задній осі), схожими з тими, що використовуються на гібридному спортпрототип Porsche 919 Hybrid. Двигуни, сумарна віддача яких складе 600 к.с., працюватимуть разом з бортовою 800-вольтовою системою.

Електрокар зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 секунди, а його запас ходу без підзарядки складе близько 500 кілометрів. При використанні спеціальної системи швидкої підзарядки 15 хвилин виявиться досить, щоб Taycan зміг проїхати до 400 кілометрів.

У Porsche планують випускати приблизно 20 тис. примірників Taycan щорічно, що відповідає приблизно двом третинам від нинішнього обсягу виробництва автомобілів сімейства 911.

Раніше повідомлялося, що ціни на Porsche Taycan будуть починатися з позначки приблизно в 90 тис. євро, що можна порівняти з вартістю базової версії моделі Panamera.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook