Автоновини Військова техніка

“Богдан” випустив чергові армійські вантажівки для ЗСУ

Черкаський завод “Богдан Моторс” підготував чергову партію армійських вантажівок Богдан-6317.

Після складання нової партії автомобілів, їх перевіряють спочатку в рамках заводських випробувань, коли нові машини проходять випробування і обкатку. І тільки потім підходить черга приймально-здавальних випробувань під контролем Представництва замовника – військових фахівців.

На цьому етапі перевіряється працездатність всіх вузлів і механізмів майбутнього військового автомобіля. Керовані водіями-випробувачами, машини проходять трек, який дозволяє повністю переконатися як в якості роботи всіх елементів вантажівки, так і в готовності вироби в цілому.

Нова модифікація повнопривідного тривісного автомобіля обладнана дизельним, рядним, 4-тактним, 6-циліндровим двигуном з турбонаддувом WP10.380E32, робочим об’ємом 9,726 л та потужністю 280 (380) кВт (к.с.). Максимальна швидкість автомобіля – 85 км/год, а запас ходу складає до 1447 км.




Вантажні автомобілі Богдан (МАЗ) 63172 підвищеної прохідності, обладнані бортовою платформою, призначені для перевезення особового складу, різних вантажів, буксирування транспортних і спеціальних причепів (озброєння та військової техніки) по всіх видах доріг, бездоріжжю та місцевості. Вантажна платформа об’ємом 27,5 куб.м здатна перевозити до 11000 кг вантажу, або 48 осіб на розкладних лавках. Кабіна обладнана 2-ма місцями для екіпажу зі спальним місцем.

Автомобілі обладнані системою регулювання тиску повітря в шинах, лебідкою з тяговим зусиллям 12000 кгс та тросом довжиною 60 метрів, передпусковим підігрівачем.

Як повідомляє прес-служба автокорпорації, автомобіль Богдан (МАЗ) 63172 зацікавив військових, і в результаті прийнятого спільного рішення ДП «АСЗ №2» АТ «АК «Богдан Моторс» та Міністерства оборони України було проведено визначальні відомчі випробування нової модифікації автомобіля.

Нагадаємо, що з початком виконання Державного оборонного замовлення, ДП «Автоскладальний завод N 2» АТ АК «Богдан Моторс» ввів програму 5-ступеневої контролю якості військових автомобілів на всіх етапах: виробництво, випробування, спільне вдосконалення з Міноборони, навчання і сервісне обслуговування.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook