Автоновини

Audi анонсувала електричний суперкар

Фото: Audi

Компанія Audi опублікувала тизер концептуального електричного суперкара PB18 E-Tron. Новинка дебютує в серпні на американській трасі Лагуна Сека, а її публічна прем’єра відбудеться в Пеббл-Біч.

У Audi відзначили, що дизайн суперкара виконаний в стилі гоночного спортпрототипа R18 E-Tron, який перемагав в добовому марафоні «24 години Ле-Мана». Концепт-кар покликаний підігріти інтерес до серійного кросоверу компанії з Інгольштадта, який стане першим серійним представником нового електричного сімейства E-Tron.

Прем’єра кросовера відбудеться 17 вересня. Серійний Audi E-Tron оснастять двома електричними двигунами, які в сумі видають 360 кінських сил. При цьому при активації спорт-режиму на короткий час потужність зможе зростати до більш ніж 400 сил. Кросовер зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за шість секунд, а його максимальна швидкість складе 200 км / год.

Мотори будуть харчуватися від комплекту акумуляторів на 95 кВт-год, які дозволять проїжджати без підзарядки до 400 кілометрів. При використанні 150-кіловатної системи швидкої підзарядки запас батарей можна буде поповнити за півгодини.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook