Автоновини

Названо автомобілі, якими найбільше задоволені покупці

Фото: Genesis

Американська компанія J.D. Power and Associates, яка проводить незалежні дослідження задоволеності клієнтів, опублікувала традиційний рейтинг автовиробників, продукцією яких найбільше задоволені клієнти. Всього в голосуванні взяли участь близько 70 тисяч водіїв, які придбали машини в цьому році. В ході дослідження вони давали оцінку свого автомобіля по 77 параметрам, серед яких: комфорт, безпека, паливна економічність і так далі.

За даними дослідження під назвою APEAL (скорочення від фрази «динаміка, якість і компоновка автомобіля»), найбільше задоволені своїм транспортним засобом власники автомобілів Genesis. Корейська преміум марка набрала 884 бали з 1000 максимально можливих. Зазначивши, що цей автомобільний бренд стає переможцем вперше в цьому рейтингу.

На другому місці минулорічний переможець Porsche (883 бали). Замикає першу трійку BMW c 863 балами. Далі йдуть Lincoln і Mercedes-Benz (861 і 858 балів відповідно). Внизу рейтингу розташувалися компанії Jeep (799), Mazda (798) і Mitsubishi (783).

Відзначимо, що за даними дослідження, місцеві бренди не користуються популярністю у американських водіїв. У верхній частині таблиці знаходяться лише Lincoln і Cadillac, які зайняли сьоме і восьме місце відповідно.

Раніше американська компанія J.D. Power and Associates опублікувала щорічний рейтинг автовиробників з найбільш якісними і надійними машинами. Цей список також очолила компанія Genesis.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook