Автоновини

McLaren придумав назву для найшвидшого суперкара в своїй історії

Фото: McLaren

Компанія McLaren придумала назву для свого самого екстремального суперкара, який на даний момент відомий під позначенням BP23 Hyper-GT. Новинка надійде в продаж під ім’ям Speedtail і стане найшвидшим автомобілем в історії британської марки, перевершивши за швидкістю знаменитий McLaren F1.

Новий гіперкар буде позиціонуватися як ідеологічний наступник F1. Він отримає тримісний салон, де водійське місце розташується посередині, а два пасажирських – з боків трохи позаду.

Машина отримає гібридну бензин-електричну силову установку, подробиць про яку поки не повідомляється. За попередніми даними, основою для неї стане чотирьохлітровий твін-турбо мотор V8, який зараз використовується на суперкарі 720S. Максимальна швидкість автомобіля складе 391 км на годину. Для порівняння, максималка F1 дорівнює 389 км на годину.

Всього буде випущено 106 екземплярів Speedtail, які всі вже зарезервовані. Виробництво новинки почнеться в кінці наступного року. За неофіційними даними, вартість автомобіля складає 2,5 млн доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook