Автоновини

Льюїс Хемілтон виграв Гран-прі Німеччини Формули-1

Пілот команди Mercedes англієць Льюіс Хемілтон виграв Гран-прі Німеччини Формули-1. Це стало четвертою перемогою британця в нинішньому сезоні гонок. На другому місці фінський гонщик Валттері Боттас, який також виступає за Mercedes. Замикає першу трійку Кімі Райкконен з Ferrari. Далі слідує голландський пілот Red Bull Макс Ферстаппен.

Лідирував в чемпіонаті німець Себастьян Феттель на Ferrari, але він розбив свій болід на 52 колі. Німець не зміг впоратися з керуванням в умовах дощу.

Про перемогу Хемілтона в заїзді було оголошено через кілька годин після гонки після проведеного розслідування. В кінці заїзду на трасу виїхав автомобіль безпеки, а гонщик збирався заїхати на піт-стоп для зміни шин. Однак в останній момент Хемілтон передумав і повернувся на трасу, проїхавши при цьому через траву.

Зі спортивного регламенту чемпіонату, перетин білої лінії при заїзді на піт-лейн дозволяється тільки в разі форс-мажорних обставин, причому ці обставини повинні бути визнані. В результаті брітнец відбувся лише попередженням від організаторів гонки і зберіг перемогу в заїзді.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook