Автоновини

Audi анонсувала прем’єру Q3 нового покоління

Фото: Audi

Компанія Audi опублікувала перший тизерний відеоролик кросовера Q3 нового покоління. Як повідомляє прес-служба німецького бренду, офіційна прем’єра автомобіля відбудеться 25 липня нинішнього року. Основними конкурентами новинки називаються BMW X1 і Volvo XC40.

Судячи з відео, машина отримає нові ходові вогні і інші ліхтарі. В цілому зовнішність автомобіля буде виконана за мотивами нової A8. Також модель отримає нову решітку радіатора і масивні колісні арки.

Новий кросовер побудують на платформі MQB. Базовим мотором, швидше за все, стане 1,5-літровоий бензиновий двигун. Потужність мотора складе 128 кінських сил. Топові версії отримають 2,5-літровий бензиновий агрегат з турбонаддувом. Віддача такого мотора складе до 395 кінських сил. Мотори працюватимуть спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач або з «роботом» з двома зчепленнями.

У Україні на даний момент ціни на Audi Q3 починаються від 982 882 грн. Базова версія автомобіля отримала систему повного приводу quattro, асистент початку руху на підйомі, індикатор тиску в шинах, подушки безпеки з двоступеневою системою активації для водія і переднього пасажира і систему курсової стійкості.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook