Автоновини

LADA майбутнього: У мережі інтернет з’явилися зображення автомоделі

В рамках проекту «Майбутній флагман Lada» автоконцерн спільно зі студентами Московського політехнічного університету розробили новий можливий дизайн автомобілів майбутнього. Робота над проектом почалася ще взимку цього року, тепер АвтоВАЗ опублікував результат проекту.

Під керівництвом шеф дизайнер Lada Стіва Маттіна і керівника московського підрозділу дизайн-центру Жюльєна Друара студенти показали, як вони бачать нову флагманську модель Lada майбутнього. Процес створення майбутнього флагмана велася в два етапи. Перша частина роботи у студентів складалася в складанні концепту, грунтуючись на очікуваннях, перевагах і способі життя потенційних покупців.

Зібравши воєдино всю отриману інформацію, студенти привели автомобіль до загального стилю. До другого етапу проекту приєднався Жюльєн Друар – керівник Центру проектної діяльності Московського політехнічного університету і шеф-дизайнер московської студії. З його допомогою студенти розробили ескізи екстер’єру та інтер’єру можливої майбутньої моделі.

Судячи із зображень, мова йде про концепт трьохдверного кросовера.  Жодної інформації про технічні параметри прототипу поки що немає.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook