Автоновини

Спецверсія Bentley Mulsanne отримала деталь 1930 року

Фото: Bentley

Компанія Bentley представила спеціальну версію седана Mulsanne. Новинка отримала назву W.O.Edition і створена в пам’ять про засновника компанії Уолтера Оуена Бентлі. Автомобіль випущений обмеженим тиражем в 100 екземплярів. Також в проекті взяло участь ательє Mulliner.

У кожному з 100 Mulsanne цієї обмеженої серії встановлюється деталь від оригінального коленвала автомобіля Bentley 8 Litre, що належав Бентлі. Вони прикрашають відділення для коктейльних келихів, яке розташоване в підлокітнику. Також машина отримала різнокольорову обробку салону шкірою з ефектом патіни і чорні колісні диски Beluga.

«Виготовлений вручну відсік прикрашений інкрустацією із зображенням геометричної решітки радіатора і передніх фар Bentley8Litre, а за оглядовим віконцем можна побачити частинку коленвала автомобіля, що належить У.О.Бентлі», – пояснили в прес-службі компанії.

На приладовій панелі спецверсії можна побачити вставки шпону DarkStainBurrWalnut. Також новинка отримала килимки з овечої вовни, захисні шторки і розважальну систему для задньої частини салону.

Перші автомобілі доставлять клієнтам в 2019 році-в річницю сторіччя Bentley.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook