Автоновини

Крос-купе Porsche Cayenne: з’явилися нові зображення

Кілька днів тому фотошпигунам під час випробувань вперше попався Cayenne в новому кузові, завдяки чому у нас з’явилася можливість скласти своє уявлення про зовнішній вигляд майбутньої новинки.

Porsche Cayenne був представлений в минулому році. Незабаром після прем’єри з’явилася перша інформація про можливу розробку «купеобразного» кросовера на його базі. Кросовер буде п’ятидверним, як і його основні конкуренти – Audi Q8, BMW X6 і Mercedes-Benz GLE Coupe.

Рівень даху може трохи опуститися щодо стандартного Cayenne. Лінія бічного скління буде нагадувати про Panamera, самі ж істотні зміни очікуються в задній частині. Зрозуміло, нахил задніх стійок стане значно сильніше, а ніша номерного знака, судячи зі шпигунських фотознімків, переміститься з кришки багажника на задній бампер. Також під заднім склом розташується спойлер.  Серйозні зміни очікуються і в салоні машини.

Швидше за все, в моторну гамму новинки увійде 2,6-літровий бензиновий двигун V6. Потужність агрегату становить 440 к.с. Також очікується поява 4,0-літрового агрегату з віддачею 550 к.с. Не виключено що новинка також отримає надпотужну гібридну версію.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook