Автоновини Військова техніка

В конструкцію повнопривідного пікапа для армії Богдана 2251 внесено більше 10 оновлень

Корпорація «Богдан» представила оновлену версію санітарного автомобіля Богдан 2251. Нова партія автомобілів отримала більше десятка удосконалень.

Автомобіль був доопрацьований у співпраці з військовими медиками на замовлення Міністерства оборони України. Зокрема військові переглянули вимоги до обладнання кабіни водія і медичного КУНГ-а автомобіля, що дозволило внести зміни в інтер’єр медичного відділення, яке забезпечить військовослужбовцям більш комфортне перебування в ньому під час виконання завдань.

Важливими нововведеннями стали зміни в передньому захисті автомобіля, а також установка додаткових мигалок на даху і збоку автомобіля. Також розробники реалізували функцію деблокування дверей під час руху зі швидкістю менше 20 км / год.

Вдосконалення не оминули й салон автомобіля. За словами головного конструктора АСЗ №2 Євгенія Калини, були реалізовані нові механізми фіксації носилок всередині КУНГ-а, зокрема, рейки тепер підходять як для вітчизняних носилок, так і зразків НАТО.

Для комфорту в зимову пору року, автомобіль обладнали автономною системою опалення. За кілька хвилин температура в середині авто може нагрітися до 35 градусів.

Нова партія «Богданів» потрапить на фронт вже з рядом змін, які розробник погоджував з військовими медиками, водіями та представниками міністерства оборони.

Нагадаємо, що першу партію техніки «Автоскладальний завод №2» передав військовим в квітні минулого року. Санітарні авто Богдан +2251 створені з урахуванням сучасних вимог і передового досвіду надання долікарської допомоги військовослужбовцям. Вони призначені для оснащення медичних підрозділів військової ланки, автомобільних санітарно-евакуаційних підрозділів і військових медичних лікувальних установ ЗСУ. Автомобіль пристосований для вивезення поранених з медичних підрозділів військової ланки, військових мобільних госпіталів і подальшої їх евакуації в медичні лікувальні заклади. Богдан 2251 може транспортувати до 8 поранених.

 

ДЖЕРЕЛО: autoconsulting.com.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook