Автоновини

Pininfarina показала дизайн електричного гіперкара

Фото: Pininfarina

Італійське кузовне ательє Pininfarina опублікувала нове тизерне зображення повністю електричного гіперкара. Автомобіль отримає назву PF0 і піде в серію не раніше 2020 року. Концепт майбутнього гіперкара покажуть вже в серпні нинішнього року на спеціальному заході в Каліфорнії, повідомляє Carscoops.

Також в проекті візьме участь хорватська компанія Rimac, яка вже має досвід в розробці таких машин.

У компанії вже заявили, що машина буде поєднувати в собі «міць, красу, а також технології сучасних електрокарів». Очікується, що новинка також отримає ряд гоночних технологій Formula E, яким поділиться концерн Mahindra. Всі технічні характеристики машини поки тримаються в секреті. Конкурентом машини стане Bugatti Chiron.

За неофіційними даними, запас ходу у машини складе близько 500 км. Потужність електричної силової установки складе 2000 к.с. Розгін до «сотні» займе у новинки менше двох секунд. Ціни на гіперкар будуть починатися від 2 млн євро. Вага машина складе менше 2000 кг.

Для створення свого нового модельного ряду Pininfarina на даний момент вже отримала 100 мільйонів доларів. Також в планах компанії розробка кількох кросоверів з електромоторами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook