Автоновини

Відроджену Toyota Supra вперше показали на відео

Фото: Toyota

Компанія Toyota Supra привезла на Фестиваль швидкості в британському Гудвуді прототип спорткара, для якого відродять назву Supra. Автомобіль влаштував демонстративний заїзд в рамках мотор-шоу, проте як і раніше носить камуфляж. Відповідний відеоролик був опублікований на YouTube-каналі Goodwood Road & Racing.

Нова Supra отримає рядний шестициліндровий двигун, передньомоторну компоновку і привід на задні колеса. За попередніми даними, мова йде про агрегат BMW, який буде розвивати близько 340 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Купе зможе прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за 4,5 сек.

Раніше повідомлялося, що Supra запропонують тільки з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Базова версія спорткара отримає дволітровий чотирициліндровий турбований двигун потужністю 250 к.с.

Надалі у моделі з’явиться версія з гібридною силовою установкою, створеною на основі цього ж мотора. Плюс до всього, пізніше у купе буде «заряджена» GRMN-модифікація.

У модельній лінійці японського бренду автомобіль займе щабель вище GT86 і стане новим флагманським купе японської компанії. При цьому продаватися автомобіль буде під новим суббрендом Gazoo Racing.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook