Автоновини

BMW приступила до випуску відродженого купе 8-Series

Фото: BMW

Компанія BMW оголосила про запуск серійного виробництва відродженого купе 8-Series, яке було представлено в середині червня. Випуск моделі налагодили на підприємстві в Нижній Баварії.

На цьому ж заводі вже випускаються сімейства 5-Series і флагманський седан 7-Series нового покоління. При цьому «вісімка» стала першою серійною моделлю баварської марки, яка отримала дах з армованого вуглецевим волокном полімеру. Згодом на одну лінію з купе встане модифікація з кузовом «кабріолет», а також чотирьохдверна версія Gran Coupe.

На початковому етапі BMW 8-Series буде пропонуватися з новим 4,4-літровим твін-турбо мотором V8, що розвиває 530 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Цей двигун дозволяє купе прискорюватися з місця до 100 км на годину за 3,7 секунди. Крім того, доступна трилітрова рядна дизельна «шістка», що видає 320 сил і 680 Нм. Розгін до «сотні» – 4,9 секунди.

Європейські продажі відродженої BMW 8-Series почнуться в листопаді нинішнього року. У Україні новинка з’явиться в ці ж терміни. Ціни на купе будуть оголошені пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook