Автоновини

Спортивну версію BMW X4 показали на відео

Фотошпигунам вдалося зняти випробування спортивної модифікації кросовера BMW X4 M. Відеоролик з тестами новинки на Нюрбургринзі опублікували на YouTube-каналі Automotive Mike. Автомобіль отримає незначні зміни в дизайні. Так, у машини з’явиться нові повітрозабірники, видозмінений передній бампер, великий спойлер і обважування з карборна.

За неофіційними даними, новинку оснастять 3,0-літровим бензиновим мотором. Потужність агрегату складе близько 480 к.с. Агрегат буде працювати в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Автомобіль з’явиться у продажу до кінця нинішнього року.

Стандартну версію X4 компанія BMW почне продавати в Укрїні в цьому році. Автомобіль буде пропонуватися в чотирьох комплектаціях. BMW X4 надійшов у продаж з 2,0-літровим бензиновим двигуном. Мотор доступний в двох варіантах форсування: 184 і 249 к.с. В останньому випадку розгін до 100 км / год у машини займає 6,3 секунди.

Також кросовер оснащується 2,0-літровим дизельним агрегатом з віддачею 190 к.с.

Новий X4 побудований на платформі CLAR, яка є власною розробкою BMW. Довжина машини становить 4752 мм, а ширина – 1918 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2864 мм. Таким чином новинка виявилася трохи більше кросовера першого покоління. Обсяг багажника BMW X4 виріс до 525 л. При складених спинках крісел другого ряду цей показник збільшується до 1430 л.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook