Автоновини

Mercedes-Benz показав салон нового GLE

Фото: Daimler AG

Компанія Mercedes-Benz опублікувала перше тизерне зображення кросоверу GLE нового покоління. На серії ескізів показаний салон автомобіля, який буде офіційно представлений на автосалоні в Парижі у вересні. Традиційну приладову панель замінять два дисплеї, розмір яких складає 12,3 дюйма. На один з яких будуть виводитися показання приладів, а інший буде відповідати за контроль медіа.

Кросовер отримає нову мультимедійну систему Mercedes-Benz User Experience (MBUX), яка прийшла на зміну топової Comand, і вже дебютувала на A-Class. Штучний інтелект вміє самонавчатися і з часом зможе розуміти навіть складні команди. Наприклад, буде досить сказати: «Привіт, Мерседес. Я хочу їсти”. Після цього навігація приведе до найближчого ресторану. MBUX може працювати спільно з системою Mercedes Pro. Також автомобіль отримає нове багатофункціональне рульове колесо з сенсорними панелями.

Автомобіль побудують на платформі MHA (Modular High Architecture). Це ж шасі використовує новий E-Class. Завдяки цьому машина стане помітно легше свого попередника. У моторну гамму кросовера увійдуть бензинові і дизельні силові агрегати з чотирма і шістьма циліндрами. Пізніше автомобіль отримає і гібридну модифікацію.

Також клієнтам запропонують спортивну версію кросовера AMG. За неофіційними даними, така модифікація отримає 4,0-літровий бензиновий твін-турбо двигун V8. Потужність агрегату перевищить 600 кінських сил.

У Україні на даний момент продається нинішнє покоління кросовера GLE. Автомобіль доступний для покупки за ціною від  2 008 492 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook