Автоновини

Audi показала інтер’єр електричного кросовера

Фото: Audi

Компанія Audi вперше опублікувала фотографії інтер’єру прототипу першого електричного кросовера – E-Tron. Офіційна прем’єра серійного автомобіля повинна відбутися до кінця 2018 року.

Вперше концепт електричного SUV був показаний у вересні 2015 року на Франкфуртському автосалоні. Передбачається, що товарний кросовер не буде сильно відрізнятися від прототипу як зовні, так і технічно.

Audi E-Tron отримав дві зовнішні відеокамери, якими замінено традиційні бічні дзеркала. Зображення з пристроїв виводиться на семидюймовий OLED-дисплеї, розташовані в правих верхніх кутах дверних панелей.

Водій зможе наближати або видаляти «картинку», а також використовувати один з трьох спеціальних режимів з оптимальними настройками камер для паркування, маневрування і їзди на високій швидкості по шосе. На даний момент Audi  веде переговори в різних інстанціях, щоб офіційно дозволити використання подібних камер, які вигідно відрізняються від стандартних зовнішніх дзеркал.

Крім того, кросовер має повністю цифрову приладову панель, а також два великих дисплея на центральній консолі, один з яких відповідає за контроль медіа, а другий – за кліматичну установку і інші функції. Подібна схема використовується на моделях A6, A7 і A8 нового покоління, а також на недавно представленому Q8.

Серійний Audi E-Tron укомплектують двома електричними агрегатами, які в сумі видають 360 кінських сил. При цьому при активації спорт-режиму на короткий час потужність зможе зростати до більш ніж 400 сил. Кросовер зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за шість секунд, а його максимальна швидкість складе 200 км на годину.

Мотори будуть харчуватися від комплекту акумуляторів на 95 кВт-год, які дозволять проїжджати без підзарядки до 400 кілометрів. При використанні 150-кіловатної системи швидкої підзарядки запас батарей можна буде поповнити за півгодини.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook