Автоновини

На Фестивалі швидкості покажуть 1000-потужний супергібрід McLaren

Британська фірма Lanzante – гоночний партнер McLaren – опублікувала тизер нової версії супергібріда McLaren P1, який отримає приставку GT в назві. Прем’єра автомобіля відбудеться в середині липня на Фестивалі швидкості в Гудвуді.

Судячи по зображенню, McLaren P1 GT отримає подовжену і нижчу задню частину кузова, інший спліттер, повітрозабірник на даху, а також величезне заднє антикрило.

За попередніми даними, новинку оснастять гібридною силовою установкою, що складається з 3,8-літрового двигуна V8 з двома турбінами і електричного двигуна. Сумарна віддача агрегатів становитиме 1000 кінських сил.

Передбачається, що гіперкар побудований за спеціальним замовленням одного з клієнтів з Близького Сходу. При цьому згодом McLaren і Lanzante можуть випустити ще кілька таких автомобілів.

Останньою новинкою McLaren став суперкар 600 LT (Longtail), який став флагманом «молодшого» сімейства Sport Series. McLaren 600LT з полегшеною конструкцією, який оснащений істотно допрацьованим бітурбо мотором робочим об’ємом 3,8 літра, що розвиває 600 к.с. і 620 Нм крутного моменту, що на 30 сил і 20 Нм більше віддачі двигуна 570S. Таким чином, відношення потужності до маси склало 474 сили на тонну.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook