Автоновини

Tesla вирішила збільшити виробництво Model 3

Обсяги випуску нових електромобілів Tesla Model 3 досягли цільового показника 5 тис. на тиждень. Про це повідомляє телеканал CNBC з посиланням на главу американської компанії Ілона Маска. У листі до співробітників Tesla топ-менеджер поділився планами підвищити виробництво електрокарів до 6 тис. на тиждень.

При цьому з урахуванням електрокарів Model X і Model S обсяг випуску автомобілів Tesla склали 7 тис. «Думаю, ми тільки що стали справжньою автомобілебудівною компанією», – заявив бізнесмен.

На даний момент Tesla пропонує два варіанти Model 3, які комплектуються тільки одним двигуном. Базовий автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 5,6 сек., а його максимальна швидкість складає 210 км на годину. Запас ходу без підзарядки – 354 кілометри.

Варіант Long Range комплектується 258-потужним електромотором, що дозволяє набирати “сотню” за 5,1 сек., а його максималка дорівнює 225 км на годину. Блок батарей ємністю 80,5 кВт-год дозволяє проїхати без підзарядки до 500 кілометрів.

У Україні вже почали приймати замовлення на Tesla Model 3, реалізацією яких займається столичний Tesla Group Ukraine.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook