Автоновини

Новий Range Rover Evoque показали на відео

Фото: Motor1

Кросовер Range Rover Evoque другого покоління помітили на тестах на Нюрбургринзі. Відеоролик з випробувань виклав на своєму YouTube-каналі Motor1. Судячи з нього, новинка трохи виросте в розмірах, що позначиться на внутрішньому просторі машини. Дизайн машини повинен отримати риси Velar і зміни, які раніше вже були випробувані на оновлених Range Rover і Range Rover Sport.

Автомобіль побудують на оновленій версії архітектури D8. Новий Evoque укомплектують системою переднього приводу, опціонально буде доступна і повнопривідна модифікація.

Клієнтам, в тому числі, буде пропонуватися гібридна версія машини. До складу силової установки кросовера увійде новий 1,5-літровий трициліндровий бензиновий турбомотор. Новий агрегат буде працювати в парі з електричним двигуном. Склад силової установки також включить 48-вольтівну електричну архітектуру.

При цьому, швидше за все, кросовер другої генерації не буде випускатися в тридверної версії. Таким чином, Land Rover виготовлятиме модель тільки в версіях з п’ятидверним кузовом і кабріолет.

Виробництво новинки має розпочатися вже наступного року. Точна дата прем’єри автомобіля поки не називається.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook