Автоновини

Новий Volkswagen Beetle перетворять на чотиридверний електрокар

Хетчбек Volkswagen Beetle наступного покоління може стати електромобілем з чотирьохдверним кузовом. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє Autocar.

На даний момент головний дизайнер німецького концерну Клаус Бішофф вже створив перші скетчі нового електричного «Жука». При цьому остаточне рішення про випуск подібного автомобіля буде прийнято не раніше ніж через два-три роки – після запуску в серію кількох моделей з нового сімейства електрокарів I.D.

Якщо проект отримає «зелене світло», то в основу наступного Beetle ляже модульне шасі MEB, розроблене спеціально для електромобілів Volkswagen нового покоління. Застосування цієї архітектури дозволить зберегти класичні обриси кузова «Жука», збільшити вільний простір в салоні, а також повернутися до використання схеми з повним приводом.

Серійний випуск електрокарів Volkswagen нового покоління стартує в 2020 році. Першим представником сімейства I.D. стане компактний хетчбек, а слідом за яким з’явиться кросовер, мінівен і, ймовірно, флагманський седан. До 2025 року німці планують запустити в серію понад 20 автомобілів з електричними силовими установками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook