Автоновини

Оновлений BMW 7-Series вперше помітили на тестах

Фото: Carscoops

Компанія BMW приступила до дорожніх тестів рестайлінгової версії седана 7-Series. Шпигунські фотографії новинки були викладені виданням Carscoops. На знімках, швидше за все, представлена модифікація моделі під назвою M760i.

Судячи з фотографій, автомобіль отримає велику решітку радіатора в стилі X7, нову оптику і оновлені бампери. У салоні слід очікувати появу нових сидінь, видозміненої приладової панелі і модернізованої мультимедійної системи. Також водієві будуть доступні передові системи безпеки і допомоги на дорозі.

У моторну гамму увійдуть бензинові і дизельні агрегати, які були представлені на дорестайлінговому седані. Також очікується поява 4,4-літрового бензинового двигуна з віддачею 525 к.с.

При цьому, раніше повідомлялося, що модель може втратити 6,6-літрового мотора V12. Цей двигун встановлюється на топову модифікацію «сімки» – M760Li. Про причини такого рішення, не повідомляється.

Продажі автомобіля почнуться в наступному році. У Україні на даний момент ціни на 7-Series починаються від 2 147 794 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook