Автоновини

Honda удосконалила кросовери Pilot і HR-V

Фото: 2019 Honda Pilot

Компанія Honda представила кросовери Pilot і HR-V 2019 модельного року для північноамериканського ринку. Після поновлення автомобілі отримали посвіжілу зовнішність, а також додаткові електронні системи.

«Пілот» можна відрізнити від дорестайлінгової моделі завдяки більш агресивному екстер’єру зі зміненими бамперами і іншою радіаторною решіткою. Кросовер отримав автоматичні двері багажного відділення, а також модернізовану дев’ятиступеневою автоматичну коробку передач.

Серед інших оновлень: точка доступу Wi-Fi з підтримкою мереж формату 4G, збільшені дисплеї мультимедіа для пасажирів заднього ряду, а також інформаційно-розважальний комплекс з підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto з можливістю поновлення через хмарний сервіс.

Що стосується HR-V, то модель отримала модернізований варіатор, вдосконалену систему повного приводу, електричний підсилювач рульового управління і додаткову шумоізоляцію. Плюс до всього, кросовер вперше буде доступний з фірмовим набором систем безпеки Honda Sensing, який, в тому числі, включає адаптивний круїз-контроль, активну систему запобігання зіткнень, а також функцію дотримання рядності руху.

У Україні Honda HR-V офіційно не продається. Модель Pilot пропонується з трилітровим шестициліндровим бензиновим 249-потужним мотором, що працює в парі з шестиступінчастим «автоматом». Ціни стартують з позначки 1 409 900 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook