Автоновини

Ford пропустить Женевський автосалон

Фото: Ford

Компанія Ford може пропустити наступний Женевський автосалон, який відбудеться в березні 2019 року. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє Automotive News.

«Участь в автосалоні коштує дуже великих грошей. І якщо ти розумієш, що вкладені засоби виявляться несумірні з отриманою увагою преси і публіки, тоді навіщо це потрібно?», – зазначив співрозмовник видання.

При цьому Ford планує організувати навесні наступного року власний захід, на якому покажуть невідому абсолютно нову модель для європейського ринку. Крім того, американці розкажуть про подальший розвиток гібридних і електричних технологій в своїй лінійці. За попередніми даними, власне захід Ford пройде в Нідерландах або в Норвегії, де електрокари і гібриди користуються великим попитом.

Найближчого вікенду на Фестивалі швидкості в британському Гудвуді, Ford вперше представить широкій публіці модель Focus четвертого покоління, яка вперше була показана на окремому закритому заході, а не в Женеві місяцем раніше.

Раніше стало відомо, що Ford, як і в минулі роки, має намір пропустити мотор-шоу в Парижі, від участі в якому також відмовиться ряд великих автомобільних брендів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook