Автоновини

Audi випустить конкурента Range Rover

Компанія Audi може розробити новий розкішний флагманський кросовер, який буде конкурувати з «старшою» моделлю марки Range Rover. Про це виданню Autocar розповів головний дизайнер німецького автовиробника Марк Ліхтей.

За словами фахівця, у керівництва компанії є «багато-багато» ідей щодо подібного автомобіля. За попередніми даними, новинка отримає назву Q9. Подібний автомобіль зможе поборотися ха покупців з Range Rover, тоді як нещодавно представлений кросовер Q8 – прямий конкурент Range Rover Sport. Передбачається, що Audi Q9 побудують на тому ж шасі, що і модель Q8, яка, в свою чергу, ділить агрегати з Bentley Bentayga і Lamborghini Urus.

Що стосується Audi Q8, то кросовер був представлений на початку червня на спеціальному заході в китайському Шеньчжені. Новинка отримала систему повного приводу, яка в звичайних умовах розподіляє тягу в пропорції 40:60 на користь задньої осі, а також повнокероване шасі.

Дані про лінійку двигунів на поточний момент тримають в секреті. При цьому відомо, що всі силові установки будуть працювати за схемою «помірний гібрид» (mild hybrid) – разом з 48-вольтовою бортовою мережею і стартер-генератором з ремінним приводом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook