Автоновини

Rolls-Royce відмовиться від розробки другого кросовера

Фото: Rolls-Royce

Компанія Rolls-Royce не збирається розробляти ще один кросовер, який міг би встати на сходинку нижче за модель Cullinan. Про це з посиланням на главу британської марки Торстена Мюллера-Отвоса повідомляє Autocar.

За словами топ-менеджера, у компанії немає планів створення подібного автомобіля, так як Rolls-Royce хоче продовжувати випускати тільки найдорожчі машини не збирається переходити в більш дешеві сегменти.

Перший в історії Rolls-Royce кросовер, який отримав назву Cullinan, був представлений в травні 2018 року. Він також став першим серійним Rolls-Royce з п’ятидверним кузовом і першою моделлю з повним приводом.

Кросовер укомплектували 6,75-літровим двигуном V12 з двома турбінами, який раніше дебютував на моделі Phantom. Агрегат, що поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF, розвиває 571 к.с. і 850 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість автомобіля примусово обмежена електронікою 250 км на годину.

Rolls-Royce Cullinan почнуть продавати в 2019 році. Як було сказано під час презентації, в продаж Rolls-Royce Cullinan надійде за ціною від 325 тис. доларів. Топовий варіант буде коштувати близько 500 тис. доларів. Вартість позашляховика Роллс-Ройс в Україні поки що невідома.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook