Автоновини

Італійська поліція отримала Jeep Wrangler для патрулювання пляжів

Фото: Jeep

Концерн Fiat Chrysler Automobiles (FCA) надав італійській поліції позашляховик Jeep Wrangler нового покоління, який буде використовуватися для патрулювання пляжів в області Романья. Автомобіль був презентований особисто головнокомандувачу карабінерів Джованні Ністрі главою FCA Серджіо Маркіонне.

Кузов Jeep Wrangler виконали у фірмовій стилістиці карабінерів – в синьо-білих тонах з тонкими червоними смугами. Позашляховик обладнаний опціональним пакетом Mopar One Pack, куди входить переналаштована підвіска зі збільшеним дорожнім просвітом і 17-дюймові алюмінієві колеса зі вседорожніми покришками.

Набір спеціального оснащення включив проблискові маячки, сирену, кріплення для зброї, а також поліцейську радіостанцію.

Позашляховик приводиться в рух 2,8-літровим наддувним дизельним мотором, що розвиває 200 к.с. і 460 Нм крутного моменту. Двигун працює з автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

На церемонії передачі позашляховика також були представлені інші особливі автомобілі FCA, використовувані карабінерами. Серед них: 510-потужний суперседан Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde, хетчбек Giulietta, кросовер Jeep Renegade і кілька автомобілів марки Fiat.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook