Автоновини

Audi показала оновлену A4

Фото: Audi

Компанія Audi представила седан A4 і універсал A4 Avant 2019 модельного року. Автомобілі зазнали рестайлінгу, а також отримали додаткове обладнання.

Audi A4 можна відрізнити від дорестайлінгової моделі завдяки видозміненим бамперам з іншими бічними п’ятьма повітрозабірниками і новим U-елементом «під алюміній». Плюс до всього, з’явилися інші трапецієподібні патрубки випускної системи.

Крім того, стали доступні колісні диски іншого дизайну діаметром від 16 до 19 дюймів, а також пакет S line. До нього увійшли сріблясті декоративні вставки, задній спойлер від “зарядженої” RS-версії, новий відтінок кузова Turbo Blue, гальмівні механізми з супортами червоного кольору, спортивна підвіска і світлодіодна головна оптика.

Нарешті, цей пакет передбачає спортивні сидіння з частковою обробкою шкірою, трьохспицеве рульове колесо, а також карбонові вставки в салоні.

Продажі автомобілів почнуться в третьому кварталі 2018 року. У Україні нинішні Audi A4 і A4 Avant пропонують з бензиновими наддувними моторами робочим об’ємом 1,4 і 2,0 літра, що розвивають 150 і 249 к.с. відповідно. Крім того, доступний дволітровий дизель потужністю 190 сил. Ціни на модель стартують з позначки від 1.118.104,60 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook