Автоновини

Jeep розповів про оновлений кросовер Renegade

Фото: Jeep

Компанія Jeep розповіла про всі основні технічні подробиці  оновленного компактного кросовера Renegade, який був представлений на початку червня на автосалоні у Туріну. Модель отримала ряд стилістичних змін, два нових двигуна, а також вдосконалену мультимедійну систему.

Зовні автомобіль можна відрізнити від рестайлінгової моделі завдяки модернізованим фарам головного світла, іншому передньому бамперу і трохи видозміненій радіаторній решітці. Ззаду з’явилися нові ліхтарі з фірмовими X-елементами червоного кольору.

Кросовер буде доступний зі світлодіодними головними фарами, протитуманними фарами і денними ходовими вогнями. У компанії відзначили, що використання оптики з LED-елементами в темний час доби збільшує огляд приблизно на 50% в порівнянні зі стандартними галогенними фарами.

Лінійка двигунів рестайлінгової моделі включила нові наддувні бензинові агрегати. Базовим став трициліндровий мотор робочим об’ємом один літр, що розвиває 120 к.с. і 190 Нм крутного моменту.

Крім того, стали доступні дві 1,3-літрові «турбочетверкі» потужністю 150 і 180 сил (крутний момент в обох випадках – 270 Нм). Нарешті, Renegade буде пропонуватися з модернізованими дизелями об’ємом 1,6 і 2,0 літра. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка”, роботизована коробка з двома зчепленнями, або дев’ятидіапазонний «автомат».

У салоні з’явилася видозмінена центральна консоль з вбудованим утримувачем для смартфона, а також додатковий USB-порт. Плюс до всього, стала доступна вдосконалена інформаційно-розважальна система Uconnect з дисплеєм діагоналлю 7 або 8,4 дюйма.

Європейські продажі оновленого Jeep Renegade почнуться у вересні, а на інших ринках кросовер повинен з’явитися до кінця 2018 року. У Україні нинішній Jeep Renegade пропонується з 1,6-літровим 110-потужним атмосферним мотором потужністю 160 сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook