Автоновини

Влада США зацікавилися згорілою Tesla режисера Майкла Морріса

Влада США почала розслідування інциденту, коли в Лос-Анджелі загорівся електрокар Tesla Model S. Автомобіль належить голлівудському режисерові Майклу Морісу ( «Картковий будиночок», «За законами вовків»).

Як повідомляє FutureCars, фахівці Національного управління з безпеки транспорту НУБТ) вже попрямували до Каліфорнії. За їх словами це розслідування допоможе їм «дізнатися більше про пожежі в автомобілях з електродвигунами».

У свою чергу, представники Tesla ведуть власне розслідування цього інциденту. За їх словами, ця НП «вкрай незвична» і її точні причини поки невідомі.

Електрокар Tesla Model S Майкла Морріса загорівся під час їзди по бульвару Санта-Моніка. Відеозапис інциденту виклала в своєму Twitter дружина режисера – актриса Мері МакКормак. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Це не перший дорожній інцидент за участю автомобілів Tesla. Найбільш гучний випадок трапився 7 травня в місті Віллістон, штат Флорида. Тоді в результаті аварії загинув водій Tesla Model S. ДТП сталося, коли вантажна фура згорнула наліво перед автомобілем на перехресті. Розслідування торкнулося 25 тис. моделей Model S.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook