Автоновини

Tesla режисера Майкла Морріса загорілася під час руху

Електрокар Tesla Model S, який належить голлівудському режисерові Майклу Морісу ( «Картковий будиночок», «За законами вовків»), загорівся під час руху. Про це в своєму Twitter написала його дружина – актриса Мері МакКормак. Вона також опублікувала відеозапис інциденту. За її словами, інцидент стався в Лос-Анджелесі.

«Ось що сталося з моїм чоловіком і його електрокаром під час їзди по бульвару Санта-Моніка. Спасибі людям, які були поруч, і встигли його попередити про спалах. Слава Богу, що трьох моїх дочок в цей момент не було в машині», – йдеться в повідомленні актриси.

За даними Carscoops, керівництво Tesla вже в курсі того, що сталося. За словами представника компанії, вони проведуть власну перевірку, а також нададуть всю необходимою допомогу в розслідуванні інциденту місцевій владі.

Це не перший дорожній інцидент за участю автомобілів Tesla. Найбільш гучний випадок трапився 7 травня в місті Віллістон, штат Флорида. Тоді в результаті аварії загинув водій Tesla Model S. ДТП сталося, коли вантажна фура згорнула наліво перед автомобілем на перехресті. Розслідування торкнулося 25 тис. моделей Model S.

У компанії пояснили, що ні водій Tesla, ні автопілот не помітили білий причіп фури через яскраве світло, тому гальмо не застосовувалося. Високий дорожній просвіт причепа, його становище на трасі і «надзвичайно незвичайні обставини» ДТП призвели до того, що нижня частина фури зіткнулася з переднім склом Model S, відзначили в Tesla. Пізніше Національне управління безпекою руху на трасах США прийняло рішення припинити розслідування цього ДТП.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook