Автоновини

Дизайн хетчбека Audi A1 нового покоління розсекретили до прем’єри

Фото: Autotijd

У мережу витекли знімки хетчбека A1 нового покоління. Фотографії автомобіля виклало бельгійське видання Autotijd. Судячи з них, дизайн машини буде нагадувати A3. При цьому, малюнок решітки радіатора і форма нижніх повітрязабірників майже такі ж, як у кросовера Q2.

Також машина отримає світлодіодні фари, адаптивний круїз-контроль і бездротову зарядку. У салоні хетчбека з’явиться нова приладова панель з сенсорним дисплеєм. Раніше в компанії пообіцяли, що на екрані можна буде писати за допомогою пальця. Швидше за все, у такий спосіб можна буде задавати системі деякі завдання. Крім цього, водієві будуть доступні передові системи безпеки.

Автомобіль побудують на платформі MQB, на ній вже побудовані Skoda Fabia, Seat Ibiza і VW Polo.Благодаря цьому машина перевершить за розмірами свого попередника, який на даний момент є самим маленьким автомобілем в модельному ряду німецького бренду. За попередніми даними, в довжину нова A1 виросте до 4040 м (+65 мм) Збільшення у ширині складе 20 мм, а в відстані між осями – 90 міліметрів. При цьому обсяг багажника збільшиться на 70 л, до 350 літрів.

Конструкція хетчбека буде виконана зі сталі та алюмінію. Однак через збільшення довжини новинка навряд чи стане легше попереднього A1, вага якого становить 1 035 кілограмів.

За неофіційними даними, в моторну гамму автомобіля увійде 1,0-літровий бензиновий двигун з трьома циліндрами. Потужність мотора агрегату складе близько 95 кінських сил. Також очікується поява 1,4-літрового бензинового мотора і 1,6-літрового дизельного двигуна. Не виключається поява гібридної і повністю електричної модифікацій хетчбека.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook