Автоновини

Lincoln MKC стане «Корсаром»

Фото: Lincoln

Компанія Lincoln перейменує компактний кросовер MKC, який після зміни покоління стане називатися Corsair. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє Automotive News.

Таким чином, американська марка збирається повністю відмовитися від позначення «MK» для своїх кросоверів, яким вона користувалася останні 11 років. Так, восени 2017 року Lincoln замінив середньорозмірний позашляховик MKX моделлю Nautilus.

Що стосується моделі Corsair, то вона з’явиться в 2020 році. За попередніми даними, лінійка двигунів включить наддувні «четвірки» сімейства Ford EcoBoost, а також гібридну силову установку.

Нинішній Lincoln MKC, який побудований на платформі Ford Global C, оновився в кінці 2017 року і був представлений на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. У моторну гамму Lincoln MKC увійшов 2,0-літровий бензиновий турбомотор з потужністю 254 кінські сили. Крім того, доступний 2,3-літровий двигун з віддачею 285 кінських сил.

На даний момент MKC найпопулярніша модель «Лінкольна» на китайському ринку. У США попит на кросовер теж тримається на хорошому рівні – компанія продає приблизно по 25 тис. таких автомобілів на рік.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook