Автоновини

Polestar додасть потужності гібридному Volvo S60 наступного покоління

Фото: Polestar

Седан Volvo S60 наступного покоління, який буде представлений 20 червня на церемонії відкриття нового заводу шведського бренду в Чарльстоні (Південна Кароліна), отримає «заряджену» версію від тюнінг-ательє Polestar. Такий автомобіль займе місце на щабель вище модифікації R Design і буде комплектуватися гібридною силовою установкою.

До складу гібридної силової установки увійде 2,0-літровий бензиновий агрегат з чотирма циліндрами і електромотор. Потужність седана, який отримає приставку в назві Polestar Engineered, складе 415 к.с. Це на 15 к.с. більше гібридного S60 нового покоління.

Також в компанії запевняють, що завдяки оновленню програмного забезпечення значно покращиться паливна економічність новинки. «Заряджений» седан отримає перенастроюючу підвіску, модернізовані амортизатори, хромовані патрубки вихлопної системи і гальмівні супорти Brembo золотистого кольору.

Седан S60 буде виконаний в стилі нового універсала V60, публічна прем’єра якого відбудеться на Женевському автосалоні. Зокрема, новинка отримає такі ж фірмові фари головного світла «Молот Тора».

Новинка стане першою сучасною моделлю автовиробника, в моторну гамму якої не увійдуть агрегати «на важкому паливі». Рішення відмовитися від дизелів в компанії пояснюють входженням в нову еру, яка «прийде на заміну традиційним двигунам внутрішнього згоряння».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook