Автоновини

Названа дата прем’єри екстремальної версії суперкара McLaren 570S

Компанія McLaren опублікувала нове тізерне зображення екстремальної модифікації свого «молодшого» суперкара 570S. На фотографії поки зображена тільки вихлопна система з двома патрубками новинки, яка, як очікується, отримає назву 570LT. За даними Autocar, прем’єра автомобіля відбудеться 28 червня.

Всі технічні подробиці машини поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, McLaren 570LT оснастять допрацьованим 3,8-літровим агрегатом V8 з двома турбінами. Потужність мотора перевищить 600 к.с. Для порівняння, на стандартному суперкарі цей двигун розвиває 570 к.с. і 600 Нм крутного моменту. Автомобіль прискорюватися з місця до першої «сотні» за 3,4 секунди. Максимальна швидкість суперкара – 328 км на годину.

Очікується, що новинка помітно втратить у вазі в порівнянні зі стандартним 570S. Так, машину укомплектують іншими більш легкими колесами, а також модернізованими аеродинамічними елементами. Всього переробці піддалося 110 деталей суперкара.

За неофіційними даними, ціна на автомобіль складе близько 200 000 фунтів стерлінгів. Тираж такої модифікації обмежать 500 екземплярами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook