Автоновини

Дизайн BMW Z4 розсекретили до прем’єри

Фото: Autoweek

В інтернеті з’явилися патентні зображення родстера BMW Z4 третього покоління. Знімки були опубліковані виданням Autoweek. Судячи з них, автомобіль в цілому збереже основні стилістичні риси свого прототипу, показаного в минулому році на Конкурсі елегантності в американському Пеббл Біч.

Автомобіль отримає м’який складаний вгору замість жорсткого розкладний дах. На такий крок інженери компанії пішли заради зниження ваги і поліпшення керованості. Кузов Z5 буде виконаний з вуглецевого волокна і за складом буде схожий на той, що використовується на моделях BMW i3 і i8.

За даними видання, машина отримає нову топову модифікацію під назвою M40i. Швидше за все, такий автомобіль оснастять наддувною «шісткою», яка видає 340 кінських сил. Крім того, родстер буде доступний з більш потужною модифікацією цього ж мотора, що розвиває 390 сил.

Швидше за все, BMW розсекретить новинку вже цього літа. Публічний дебют родстера очікується на автосалоні в Парижі в жовтні нинішнього року. Збірка новинки буде налагоджено на заводі Magna Steyr в Граці (Австрія).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook