Автоновини

Audi анонсувала Хетбчек A1 нового покоління

Компанія Audi опублікувала перший тизерний відеоролик хетчбека A1 нового покоління. У ньому поки показана тільки приладова панель автомобіля з сенсорним дисплеєм. Судячи по ролику, на екрані можна буде писати за допомогою пальця. Швидше за все, у такий спосіб можна буде задавати системі деякі завдання.

Офіційна прем’єра хетчбека A1 наступного покоління повинна відбутися до кінця цього року. Автомобіль побудують на платформі MQB. Завдяки цьому машина перевершить за розмірами свого попередника, який на даний момент є самим маленьким автомобілем в модельному ряду німецького бренду. Конструкція хетчбека буде виконана зі сталі та алюмінію. Однак через збільшення довжини новинка навряд чи стане легше попереднього A1, вага якого становить 1 035 кілограмів.

Судячи з раніше опублікованим шпигунським фотографіям, дизайн машини буде нагадувати A3. За неофіційними даними, в моторну гамму автомобіля увійде 1,0-літровий бензиновий двигун з трьома циліндрами. Потужність мотора агрегату складе близько 95 кінських сил. Також очікується поява 1,4-літрового бензинового мотора і 1,6-літрового дизельного двигуна. Не виключається поява гібридної і повністю електричної модифікацій хетчбека.

Крім цього, в 2019 році Audi планує представити новий автомобіль, який в модельному ряду займе місце на щабель нижче A1. Новинка буде пропонуватися у двох варіантах кузова: трьох-і п’ятидверний хетчбек. Цілком можливо і поява версії Allroad. Бензиновий варіант компакткара, ймовірно, отримає турбований 1,0-літровий мотор.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook