Автоновини

Оновлений Ford Mustang Shelby GT350 поміняв спойлер на антикрило

Фото: Ford

Поточна модель була представлена в 2015 році і зараз для спортивного купе прийшов час оновлення. Інженери допрацювали шасі і аеродинаміку Ford Mustang Shelby GT350, використовуючи досвід заводської гоночної команди і деякі рішення, що готується до виходу топової модифікації GT500.

У Mustang GT350 2019 модельного року була перенастроєна підвіска MagneRide, встановлені нові пружини і амортизатори з магнетореологіческою рідиною. Внесено зміни в алгоритми роботи електропідсилювача керма, системи стабілізації і гальм Brembo. Спорткар отримав шестипоршневі механізми спереду і чотирьохпоршневі ззаду, а також 19-дюймові колеса підвищеної жорсткості, «взуті» в шини Michelin Pilot Sport Cup 2 розмірністю 295/35 спереду і 305/35 ззаду. До речі, гума теж покращена завдяки оптимізації складу суміші.

Аеродинаміка автомобіля покращилася за рахунок заміни заднього спойлера на повноцінне антикрило, яке можна доукомплектувати щитком-екстентдером Gurney flap для збільшення притискної сили. Також були перероблені передні повітрозабірники. Внесені зміни поліпшили стабільність автомобіля в поворотах і додали швидкості на прямих ділянках.

Двигун маслкар не чіпали. Нагадаємо, в підкапотному просторі Shelby GT350 розташовується V-подібна “вісімка” Voodoo об’ємом 5,2 літра з віддачею 533 к.с. і 582 Нм в поєднанні з 6-ступінчастою механічною коробкою передач Tremec.

За додаткову плату можна тепер купе оснастити висококласною аудіосистемою Harman з 12 динаміками. Не дарма виробник заявляє, що маслкар Shelby придатна для щоденної експлуатації.

Модель Ford Mustang Shelby GT350 призначена для ринку Сполучених Штатів, де продається за стартовою ціною 57 тисяч доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook