Автоновини

Зовнішність нового Suzuki Jimny розкрили перед прем’єрою

Фото: Autoevolution

На сторінці Ferd в Facebook з’явилися фотографії компактного позашляховика Suzuki Jimny нового покоління. Знімки автомобіля були зроблені в Японії під час закритого показу моделі.

Як і передбачалося раніше, новий Jimny збереже незграбні форми, трьохдверний кузов, круглі фари головного світла, а також характерну радіаторну решітку. При цьому позашляховик буде відрізнятися від попередника більш короткими переднім і заднім звісами, завдяки чому збільшаться кути в’їзду і з’їзду.

Лінійка двигунів включить трициліндровий 660-кубовий мотор потужністю 54 к.с., який буде доступний тільки на японському ринку. У моторну гамму версії для інших країн увійдуть двигуни робочим об’ємом 1,0 і 1,2 літра, які буде працювати в парі з компактним електричним агрегатом за схемою mild hybrid ( «помірний гібрид»).

Передбачається, що Suzuki Jimny нового покоління дебютує найближчим часом, а його продажі стартують ближче до кінця року. Нинішній позашляховик пропонується в Україні з єдиним 1,3-літровим бензиновим мотором потужністю 85 к.с., що працює в парі з п’ятиступінчастою «механікою» або з чотирьохдіапазонним «автоматом». Ціни на модель починаються від 453 000 грн.
.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook