Автоновини

Jeep Renegade оновився і отримав трициліндровий мотор

Фото: Jeep

Компанія Jeep представила рестайлінговий компактний кросовер Renegade для європейського ринку, який тепер буде доступний з новим трициліндровим двигуном. Прем’єра автомобіля відбудеться в рамках Туринського автосалону.

Зовні кросовер можна відрізнити від попередника по модернізованим фарам головного світла, іншому передньому бамперу і злегка видозміненій радіаторній решітці. Ззаду з’явилися нові ліхтарі з фірмовими X-елементами червоного кольору.

Фотографії салону поки не опубліковані. Як очікується, Jeep Renegade буде доступний з оновленою мультимедійною системою Uconnect з 8,4-дюймовим сенсорним дисплеєм. Раніше комплекс пропонувався тільки з екранами діагоналлю 5 і 6,5 дюйма.

У Європі лінійка двигунів моделі включить новий трициліндровий бензиновий агрегат робочим об’ємом один літр, який видає 120 кінських сил. Крім того, кросовер буде доступний з двома 1,3-літровими наддувними «четвірками», що розвивають 150 або 180 кінських сил.

У Україні нинішній Jeep Renegade пропонується  з 1,4-літровим двигуном потужністю 160 кінських сил.  Ціни на кросовер починаються від 642 941 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook