Автоновини

Не для України: Тропічні КрАЗи, які не побачиш на українських дорогах

Фото: КрАЗи-63221 контейнеровози з краном-маніпулятором

Експортні поставки для ПрАТ «АвтоКрАЗ» є дуже важливою статтею доходу, і не випадково для різних ринків підприємство виготовляє автомобілі в самих незвичайних комплектаціях.

Буквально на днях Кременчуцький автозавод виробив партію оригінальних самоскидів і контейнеровозів для однієї з країн Південно-Східної Азії. Обидві моделі виконані на повноприводному шасі КрАЗ-63221 (6х6).

Фото: КрАЗи-63221 в тропічному виконанні

Особливість цих, здавалося б, добре відомих усюдихідних шасі – тропічне виконання. Більш того, дані автомобілі замовник збирається експлуатувати в суворих умовах, заїжджаючи в солону морську воду.

Фото: КрАЗи-63221 з правим кермом

Зовнішні відмінності машин – винесена вгору вихлопна труба за кабіною. Всі роз’єми виконані герметичними, а радіатор алюмінієвий без шторки. Застосовано також спеціальні шини без централізованої системи підкачки. Встановлено і спеціальні герметичні фари. Вони до речі асиметричні під лівосторонній рух. Так, так – Ці КрАЗи мають праве розташування керма.

Тропічні КрАЗи також покриті спеціальною фарбою, особливо стійкою до солоної води і нанесеною за особливою технологією.

Самоскиди оснащені 12-кубовим cверхміцним кузовом, а контейнеровози краном-маніпулятором Palfinger для роботи з 20-футовими контейнерами. В якості силового агрегату застосований 380-потужний турбодизель стандарту Євро 2 і механічна 9-ступінчата коробка передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook