Автоновини

Спортивний седан Subaru WRX STI став потужнішим

Фото: Subaru

Компанія Subaru представила «заряджений» седан WRX STI 2019 модельного року. Після поновлення автомобіль отримав модернізований двигун, який став потужнішим.

Віддача турбированного 2,5-літрового опозитного двигуна підвищилася з 300 до 310 кінських сил. Інженери перепрограмували електронний блок керування двигуном, а також застосували інші посилені поршні і нову спортивну випускну систему. Крім того, було змінено передавальне відношення третього ступеня в механічній коробці, що позитивно позначилося на динаміці седана.

Що стосується звичайного Subaru WRX, то він отримав той же 268-потужний дволітровий двигун, що працює як з шестиступінчастою “механікою”, так і з варіатором. При цьому в стандартне обладнання седана увійшов покращений мультимедійний комплекс з 6,5-дюймовим дисплеєм, а також можливістю підтримки інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto.

Раніше повідомлялося, що компанія Subaru незабаром може припинити виробництво моделі WRX нинішнього покоління. Наступний спортивний седан повинен з’явитися після 2020 року. За попередніми даними, новинку укомплектують гібридною силовою установкою, яка створена на базі нового бензинового мотора.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook