Авто на єврономерах Автоновини

Нові правила ввезення євроблях: активісти докопалися до правди

На українських митницях тривають перевірки єврономерів – у їх власників вимагають документи про офіційне працевлаштування в Литві. В «Авто Євро Силі» заявили, що інструкція від Міністерства закордонних справ, яка запустила цей механізм – напівправда і підтасовка фактів. На доказ вони привели роз’яснення від литовської аудиторської фірми, до якої зверталися для з’ясування істини, пише Autonews.

У АЄС кажуть, що адвокат Станіслав Шевченко, який допомагає єврономерам, весь останній тиждень аналізував литовське законодавство і отримав відповідь від литовської сторони.

«Ми отримали підтверджуючу правову консультацію щодо необ’єктивності листа від Міністерства закордонних справ. На фестивалі, який АЄС проводить 26-27 травня, ми донесемо інформацію, яка стосується законодавства України та Литви за документами, які потрібні для ввезення автомобілів на територію України», – сказав Станіслав Шевченко.

У АЄС кажуть, що литовське законодавство литовськими аудиторськими фірмами трактується інакше, ніж це роблять не на користь єврономерів українські чиновники.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook