Автоновини

Хот-хетч Honda Civic Type R перетворили на пікап

Фото: Honda

Компанія Honda представила експериментальну версію «зарядженого» хетчбека Civic Type R, який отримав кузов «пікап». Новинка під назвою Project P була розроблена британськими інженерами японської марки на заводі в Суїндоне.

Команда фахівців побудувала пікап на базі предсерійного прототипу хот-хетча, показаного в 2017 році. Замість двох задніх сидінь встановили кузов, в задній частині якого залишили колишнє антикрило. Крім того, інженери зберегли строєні патрубки випускної системи.


Технічна складова автомобілі змінам не піддалася. Honda Civic Type R оснащується дволітровою турбированною «четвіркою», що розвиває 316 кінських сил. Двигун поєднується з шестиступінчатою ??автоматичною коробкою передач. Розробники заявили, що пікап здатний прискорюватися з місця до 100 км / год менш ніж за шість секунд, а його максимальна швидкість складає 265 км на годину.

Раніше компанія Honda представила жартівливий автомобіль – відкриту версію моделі CR-V. «Повністю некерований» кросовер надійде в продаж на «неіснуючому ринку» 1. квітня. У компанії відзначили, що опубліковані зображення крос-кабріолета – НЕ рендери, а фотографії повністю справжнього автомобіля. Інженери «Хонди» зрізали дах, а також центральні та задні стійки за допомогою кутової шліфувальної машини.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook