Автоновини

Lego представить копію Bugatti Chiron

Фото: Lego

Компанія Lego віпустіть набір для збірки спорткара Bugatti Chiron. Прем’єра автомобіля з кубіків відбудеться 1 червня нінішнього року. Зараз Lego вже опублікувала перше тізерне зображення новинки.

Поки на знімку можна побачити тільки частину переднього колеса і бампера іграшкового Bugatti Chiron. За даними Motor1, ціна на набір може скласти близько 300 доларів. Нову модель випустять в серії Lego Technic. Це означає що набір буде відноситься до високого рівня складності. Нерідко автомобілі цієї серії отримують електромотори і пневматичні деталі.

Раніше компанія Porsche представила копію класичного спорткара 911 Turbo 3.0, який зібрали в натуральну величину з кубиків Lego. Автомобіль став частиною експозиції музею німецької марки в Штутгарті.

Також повнорозмірну копію суперкара 720S з кубиків Lego зібрала компанія McLaren. Для побудови «автомобіля» знадобилося 267 300 пластмасових елементів. Збиранням копії купе 720S займалася команда з шести осіб, які працювали протягом 2000 годин.

Гіперкар Bugatti Chiron, який прийшов на зміну моделі Veyron, дебютував на початку 2016 року. Купе комплектується 1500-потужним семилітровим двигуном W16 з чотирма турбокомпресорами. Автомобіль здатний розганятися до 100 км / год за 2,5 секунди, а його максимальна швидкість «з метою безпеки» обмежена 420 км на годину. Щоб зняти обмеження потрібен спеціальний ключ, який пересуває обмежувач до позначки в 450 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook