Автоновини

Ford Transit підготували до ралі

Фото: Ford

Компанія Ford представила спеціальні модифікації фургона і мінівена Transit, які отримали обладнання в дусі ралійних автомобілів. У розробці новинок брав участь автоспортивний колектив M-Sport, який виступає в чемпіонаті світу з ралі WRC.

Ford MS-RT Transit Custom отримав зовсім інший передній бампер і решітку радіатора, а також протитуманні фари. Крім того, фургон і мінівен обзавелися екстремальним переднім дифузором, розширювачами колісних арок, новими порогами, заднім дифузором і спойлером.

Плюс до всього, новинку укомплектували 18-дюймовими алюмінієвими дисками OZ Racing з покришками Hankook Ventus S1 Evo, амортизаторами Eibach, а також спортивною випускною системою.

Що стосується салону, то покупцями запропонують сидіння з обробкою з замші або шкіри, спортивне рульове колесо зі скошеним нижнім сегментом, а також особливі килимки з назвою спецверсії.

Ford MS-RT Transit Custom оснащується стандартним дволітровим наддувним дизелем, що розвиває 170 кінських сил. Мотор може працювати як з шестиступінчастою механічною коробкою передач, так і з «автоматом» такого ж діапазону.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook